#DiesInnoBA presenta les plataformes digitals d’un mercat de treball sostenible

El pròxim laboratori del programa d’activitats de #DiesInnoBA de Barcelona Activa us presenta tres noves plataformes digitals per perfils i empreses i entitats del sector: Up me Up!, POTS i IntermediaJOB.

..
09/02/2024 - 10:26 h - Ocupació i treball Ajuntament de Barcelona

De quines eines disposa l’àmbit de l’economia social i solidària (ESS) per seleccionar i captar talent? Com les puc incorporar als meus processos de selecció? El pròxim laboratori del programa d’activitats de #DiesInnoBA de Barcelona Activa us presenta tres noves plataformes digitals per perfils i empreses i entitats del sector: Up me Up!, POTS i IntermediaJOB.

Si pertanys l’àrea de persones o d’organització d’una organització d’ESS, empresa social o projecte emprenedor, t’animem a participar en el laboratori “Eines de Captació de Talent: Plataformes Digitals en un Mercat Sostenible” el dimecres 13 de març, d’11 h a 13.30 h a InnoBA Ca n’Andalet.

El laboratori comptarà amb els experts de Facto Cooperativa, de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i de la Fundació Intermèdia,   que han desenvolupat les 3 plataformes: Up me Up!, POTS i IntermediaJOB.

El laboratori és eminentment pràctic per tal que les persones participants reflexioneu i compartiu idees al voltant de com dissenyar el procés per captar talent de la vostra empresa o entitat.

Reserveu plaça en aquest enllaç per poder conèixer tot el que aquestes plataformes poden oferir-vos i aplicar les idees compartides en les vostres empreses i entitats.

Més informació a barcelonactiva.cat/diesinnoba