L'IMI comparteix la seva estratègia i visió de la transformació digital en una trobada de professionals del sector TIC

En aquesta trobada, el gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona comparteix els eixos estratègics i la seva visió de la transformació digital en una trobada de professionals del Sector TIC.

..
20/06/2024 - 10:39 h - Smart City IMI

En aquesta trobada, el gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona comparteix els eixos estratègics i la seva visió de la transformació digital en una trobada de professionals del Sector TIC.

El passat dimarts, 18 de juny, l’Associació GrausTIC va organitzar un dinar-debat a la ciutat de Barcelona, i va comptar amb la presència destacada d’Emili Rubió, gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) de l’Ajuntament de Barcelona. L’esdeveniment, conegut com “Dinar de GrausTIC”, va reunir una vintena de professionals del sector TIC per discutir temes clau sobre la transformació digital de la ciutat.

Durant la seva intervenció, Rubió va presentar la nova visió, organització interna i estratègica de l’IMI, centrant-se en la digitalització de l’Ajuntament la qual pretén ordenar i optimitzar els processos tecnològics municipals, així com establir nous models de col·laboració amb empreses del sector TIC i d’altres administracions.

El debat posterior va permetre als assistents aprofundir en temàtiques com les solucions tecnològiques per a les prioritats municipals com el Pla Endreça, l’ús d’aplicacions de mercat en el núvol (SaaS) i la millora de les telecomunicacions urbanes. Es van aportar idees i reflexions sobre el futur tecnològic de Barcelona. També es va anunciar que el proper octubre es farà una presentació oficial per compartir amb tot el sector tecnològic la nova estratègia de l’IMI, la qual busca consolidar Barcelona com a referent en la transformació digital.

L’Associació GrausTIC destaca la importància d’aquests dinars-debat per fomentar la reflexió i el diàleg entre els professionals del sector. En aquest sentit, Emili Rubió va expressar el seu agraïment per l’oportunitat de participar en una trobada tan enriquidora i va reafirmar el compromís de l’IMI amb la innovació i l’eficiència tecnològica de l’Ajuntament de Barcelona.

El dinar es va concloure amb un consens general sobre la necessitat de continuar treballant conjuntament per impulsar la digitalització de la ciutat, i assegurar que Barcelona mantingui el seu lideratge en l’àmbit de les noves tecnologies.