Impulsem el que fas – Modalitat Innovació social digital

Descripció / Objectius

Ús ètic i responsable de la tecnologia per fomentar la innovació digital amb impacte social.

Barcelona està apostant per l’ús ètic i responsable de la tecnologia per fomentar la innovació digital amb impacte social. La subvenció Impulsem el que fas, convocada per Barcelona Activa, dona solució a necessitats d’alt impacte social que té Barcelona com ara el reciclatge, la inclusió digital, la reducció de la bretxa digital —amb un èmfasi especial en la perspectiva de gènere— o la lluita contra la pobresa energètica, entre d’altres. 

En la modalitat d'Innovació social digital als territoris, s'impulsen projectes que explotin la connectivitat digital, tecnologia distribuïda i que protegeixi el dret a la intimitat, robòtica i intel·ligència artificial, dades obertes, coneixement obert, maquinari obert, en temàtiques com la inclusió social, l’educació per a l’apoderament digital, així com solucions per a nous estils de vida més sostenibles i d’economia circular. Fins ara, setze projectes han gaudit d’una dotació de 500.000 euros en l’àmbit de l’educació, la gestió d’energia o l’economia circular.

Notícies

El Sharing Cities Action presenta la seva programació

dj., 24/10/2019 - 14:30

Els propers 19-21 de novembre es durà a terme la nova edició de la trobada Sharing Cities Action al Smart City Expo World Congress.

Fabricació digital als tallers 'Antena Maker'

dc., 23/10/2019 - 08:19

La biblioteca Montserrat Abelló acull aquests tallers gratuïts de fabricació digital, d'octubre a desembre, els dilluns i dimecres.

La Maker Faire Barcelona dedica el programa a l’economia circular

dj., 03/10/2019 - 12:12

Tecnologia 3D. El 5 i 6 d’octubre, centenars de faedors (‘makers’) locals i internacionals compartiran a la Maker Faire projectes de la societat 4.0. Enguany la trobada se celebra a la Nau Bostik, a Sant Andreu.

Compromís de ciutat amb l’Agenda 2030

dt., 17/09/2019 - 11:51

Agenda 2030. Impuls institucional i ciutadà perquè es compleixin els disset objectius de desenvolupament sostenible.

Agenda

Trobada 'DSIPLAY: El futur de l'alimentació urbana', en el marc de l'Smart City Week

Quan:
14/11/2019
On:
Fab City Hub
C Pujades 127 (Sant Martí)
Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital