Ada Colau participa a Itàlia en esdeveniments sobre feminisme i transformació digital

Ada Colau participa a Itàlia en esdeveniments sobre feminisme i transformació digital

L'alcaldessa Ada Colau va participar en el festival feminista "L’Eredità delle Donne", celebrat a Florència, i en l'esdeveniment sobre el futur digital "OnLife", que va tenir lloc a Milà.

Festival feminista a Florència 
L’alcaldessa Ada Colau va participar en el festival feminista ‘L’Eredità delle Donne’, que va tenir  lloc a Florència entre el 4 i el 6 d’octubre. Va intervenir en la sessió del divendres 4 d’octubre ‘Les ciutats de les dones’, sobre com són les ciutats i com podrien ser si fossin dissenyades per dones. També hi va participar l’alcaldessa d’Ancona, Valeria Mancinelli; l’alcaldessa de Tunis, Souad Abderrahim; la periodista Concita De Gregorio; les arquitectes Valentina Sumini i Doriana Mandrelli Fuksas, i la presidenta de l’associació ‘Toponomastica femminile’, Maria Pia Ercolini. El debat va ser moderat per la directora de l’esdeveniment, Serena Dandini, i introduït per l’alcalde de Florència, Dario Nardella.


Festival a Milà sobre el futur digital

El dissabte 5 d’octubre, l’alcaldessa Colau va participar en el Festival ‘OnLife’, concretament en la sessió ‘La ciutat futura’, amb l’alcalde de Milà, Giuseppe Sala, sobre l’ús de la tecnologia per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i reduir les desigualtats socials. El debat va ser moderat per Gad Lerner, editor del diari Repubblica. El festival es va celebrar a Milà els dies 4 i 5 d’octubre organitzat pel diari Repubblica i la xarxa de diaris europeus Lena (Die Welt, El País, Gazeta Wyborcza, Le Figaro, Le Soir, Tages-Anzeiger i Tribune de Genève). L’esdeveniment reflexiona sobre l’impacte de les noves tecnologies en els àmbits de la mobilitat, la privacitat, el canvi climàtic, la política, la robòtica o la intel·ligència artificial, i va comptar amb la participació de  Garri Kasparov, Alessandro Baricco, Roberto Saviano o Shoshana Zuboff, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital