La Mobile Week 2020 obre amb una conferència sobre tecnologia i discapacitat

La Mobile Week 2020 obre amb una conferència sobre tecnologia i discapacitat

Del 20 de febrer a l’1 de març, la Mobile Week acollirà conferències, tallers i activitats gratuïtes a tota la ciutat per reflexionar i debatre sobre el futur tecnològic de Barcelona

Del 20 de febrer a l’1 de març, la Mobile Week acollirà conferències, tallers i activitats gratuïtes a tota la ciutat per reflexionar i debatre sobre el futur tecnològic de Barcelona.

L’acte inaugural aporta una reflexió entorn a la tecnologia i la discapacitat amb la conferència  “Té la tecnologia una discapacitat? Construint solucions més inclusives” de Joan Pahisa, cap de Projectes del Departament de Tecnologia Accessible i I+D de la Fundació ONCE.

Tindrà lloc el dijous 20 de febrer a les 18.30h a l’Auditori ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400). Cal reservar entrada aquí

A la conferència Pahisa parlarà dels problemes que les persones amb discapacitat continuen tenint amb la tecnologia a través de les seves experiències personals i es reflexionarà sobre les mancances i debilitats de les tecnologies, sovint vistes com a barreres per a les persones amb diversitat funcional.

Amb el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, la 4a edició de la Mobile Week Barcelona arriba a la ciutat amb la intenció de que els i les habitants puguin ser protagonistes de l’esdeveniment i siguin conscients de la importància de la tecnologia en la societat. En aquesta edició es tractaran tres temàtiques: la mobilitat del futur; la ciberseguretat i l’ús de les dades en les xarxes socials i la nostra experiència a Internet; i la robòtica i la intel·ligència artificial.

La Mobile Week 2020 finalitzarà el diumenge 1 de març amb el Family Day, una jornada que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (carrer del Rosselló, 515) i on hi haurà conferències, tallers i música per a tots els públics de forma gratuïta.

Per a més informació i consultar la programació de la Mobile Week, podeu visitar la seva pàgina web en aquest enllaç.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital