Nou web d'Innovació Democràtica

Nou web d'Innovació Democràtica

Participació. Presentem el nou web de la Direcció d'Innovació Democràtica.

Estrenem el web d’Innovació Democràtica amb tota l’activitat de la Direcció de Serveis d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de l'àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona.

Hi trobareu informació sobre qui som, què fem, la nostra estratègia i els projectes (com decidim.barcelona, plataforma de participació ciutadana) en què treballem mentre obrim els processos de participació a la ciutadania, juntament amb el personal de la institució i també amb persones investigadores, acadèmiques, comunicadores, programadores, enginyeres i altres interessades.

El web serveix de repositori públic on compartim els documents de la direcció que anem elaborant i publicant. A la secció d’Actualitat recollim notícies relacionades amb innovació democràtica i hi publiquem les cròniques i els vídeos dels esdeveniments que organitzem, també els de la comunitat #metadecidim.

Des d’aquesta pàgina —en català, castellà i anglès— podreu accedir a altres webs relacionats i a les nostres xarxes socials, el compte de Twitter, la llista de vídeos a YouTube, les fotografies a Flickr i el canal de Telegram, per tenir tota la informació de què fem.

Més informació