Smart City Week: reptes i oportunitats de les ciutats intel·ligents

Smart City Week: reptes i oportunitats de les ciutats intel·ligents

Tecnologia. Més de quaranta activitats obertes a la ciutadania ompliran els barris per reflexionar sobre com les noves tecnologies transformen el nostre dia a dia.

Avui, 5 de novembre, comença la Smart City Week, una iniciativa que converteix els barris de la ciutat en espais oberts al diàleg, la reflexió i l’aprenentatge amb l’objectiu de debatre sobre com podem millorar, mitjançant les noves tecnologies, els serveis i l'urbanisme de la ciutat.

El programa de la Smart City Week inclou més de quaranta activitats gratuïtes per a totes les edats agrupades en quatre àmbits: la casa, el barri, la ciutat i el món, pensades per reflexionar sobre com les noves tecnologies han canviat aquests espais i el nostre dia a dia i com podem afrontar els reptes i aprofitar les oportunitats que suposen.

Cada una d’aquestes quatre temàtiques servirà de fil conductor per a les diferents activitats programades, des de conferències i xerrades fins a visites guiades als principals centres tecnològics de la ciutat, experiències participatives en forma de laboratoris d’experimentació o datathons, o tallers familiars per educar les futures generacions.

Una part important d’aquestes activitats tindrà lloc a Ca l’Alier, una fàbrica rehabilitada del Poblenou convertida en el nou Centre d’Innovació Urbana de Barcelona, un edifici intel·ligent i de zero emissions que té com a objectiu promoure la innovació a la ciutat.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital