Technovation Girls 2022-2023: Crea una tecnologia que millori el món

Technovation Girls 2022-2023: Crea una tecnologia que millori el món

Tecnologia. Participa al concurs internacional de tecnologia i emprenedoria. Adreçat a noies d'entre 8 i 18 anys. Apunta't ara!

Arriba la nova temporada de Technovation Girls 2022-2023.

El projecte Technovation Girls, és un concurs internacional de tecnologia i emprenedoria creat l’any 2009 que convida a noies d’entre 8 i 18 anys a crear una aplicació mòbil com a solució tecnològica a un problema social real.

Des del 2010, més de 25.000 noies de 100 països diferents han participat en aquest projecte, que aquí a Catalunya impulsa l’Associació Espiral, educació i tecnologia i la seva xarxa de persones voluntàries. En el cas de les nenes més joves, el procés d’aprenentatge anirà acompanyat d’una persona mentora.

Hi han tres categories segons la teva edat:

Noies entre 8 i 12 anys (EQUIP BEGINNER)  

Noies entre 13 i 15 anys (EQUIP JÚNIOR)  

Noies entre 16 i 18 anys (EQUIP SÈNIOR)

 

La temporada 2021-2022 la biblioteca Horta-Can Mariner va acollir tres grups de noies. A la categoria Beginner van participar les M&A (amb la Mara i l’Aran) que van crear una aplicació per identificar animals dels diferents continents. A la categoria Júnior van participar les IrON Girls (format per l’Ona i l’Iratxe) amb la seva aplicació IrOn Transportation creada per reduir la contaminació mitjançant el consum de productes locals. I per últim, també van participar a la categoria Beginner les Baloo Power (amb la Berta, l’Etna, la Laia i la Maria) però no van poder presentar el seu treball a temps.

Tu també pots participar aquest any i acceptar el repte de crear una aplicació que millori el món. No t’ho pensis i apunta’t per gaudir d’una nova experiència de creació i aprenentatge.

Apunta’t  ara a la biblioteca!

 

Per estar informats/des de les darreres novetats del certamen, podeu seguir els comptes de Twitter @technovation i @technovationCat, i l’etiqueta #TechnovationCAT

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital