Torna el Matí Maker

Torna el Matí Maker

MAKER. El segon Matí 'Maker' tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra el dimecres 14 de març.

El segon Matí 'Maker' tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra el dimecres 14 de març.

Després de l’èxit de la convocatòria de la primera edició dels Matins Maker, amb més de seixanta assistents de 45 entitats, el dimecres 14 de març tindrà lloc la segona trobada de la comunitat a la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat 138, edifici 52, aula 19), a partir de les 10h.

Seguidament, a les 12.30h, es celebrarà la sessió del procés participatiu del Repensem 22@ dedicada a aquest col·lectiu.

Matins Maker

En aquesta sessió s’estrena lideratge, ja que la comunitat relacionada amb la Innovació Social Digital i el moviment Maker organitza la trobada a través de la taula de coordinació dels Matins Maker.

Si vols proposar un projecte per l’espai Què hi ha de nou? de difusió de nous projectes, pots omplir el següent formulari.

El Matí Maker està obert al públic i les places són limitades. Per tal de garantir la màxima representació, no s’admetran més de dues persones per entitat.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia. Podeu registrar-vos aquí.

Programa:

10:00h-10:45h                       Què hi ha de nou? + treball en xarxa

10:45h-12:15h                        Repensem 22@: Sessió de debat

 

Repensem 22@

Continuem amb el procés participatiu Repensem 22@, amb una sessió de debat amb membres de la nostra comunitat per fer sentir la vostra veu i identificar propostes. S’abordarà temes transcendents per a la comunitat com ara: llicències d’activitat, usos temporals de locals i espais buits, programes de cessió de locals, etc.

Cal inscripció prèvia, si us plau registreu-vos aquí.

Aquest projecte està impulsat des del Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb la participació activa de la comunitat relacionada amb la Innovació Social Digital i el moviment Maker en el marc del Pla Barcelona Ciutat Digital. 

Aprofitem per comunicar-vos que La Pionera, projecte presentat en el Què hi ha de nou? de la darrera​ edició dels Matins Maker ja està en marxa. La Pionera és el nou espai a l’aire lliure que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socio-econòmica. Situat al final de la Rambla del Poblenou, davant del mar, cada cap de setmana servirà d’aparador per a unes 300 iniciatives i projectes de gent que comença. Si hi voleu participar o tenir més informació, no dubteu en entrar a la pàgina web del projecte.

Inscriu-te!! Us hi esperem!!!