Torna la Festa de la Ciència amb una edició de tardor

Torna la Festa de la Ciència amb una edició de tardor

Cultura i lleure. La gran trobada de la recerca i la innovació arriba un any més amb 200 activitats gratuïtes per a totes les edats.

Dissabte, 26, i diumenge, 27 d’octubre, torna l’esdeveniment que té per objectiu fer divulgació científica i tecnològica a l’abast de totes les edats. En aquesta tretzena edició s’aposta per la sostenibilitat reduint el consum de paper amb l’ús d’elements de difusió digitals com la consulta del programa d’activitats a través de codis QR.

En aquesta edició es commemoren tres fites rellevants per a la ciència:

  • Els 150 anys de la publicació de la taula periòdica dels elements.
  • Els 50 anys de l’arribada del ser humà a la Lluna.
  • Els 500 anys de la mort de Leonardo da Vinci.

Aquests tres esdeveniments quedaran reflectits en moltes de les gairebé dues-centes activitats que tenen lloc durant la Festa de la Ciència. Però la ciència en tota la seva complexitat també hi té lloc i es fa assequible per a totes les edats a través de nombrosos formats: jocs, conferències, espectacles, tallers, experiments…

Les activitats estan adaptades per als nens i les nenes segons l’edat. Així, a més de l’espai de 0 a 6 anys, aquest any se n’estrena un de nou només per a joves de més de 16 anys.

La Festa de la Ciència tindrà lloc al Moll de la Fusta, dissabte d’11.00 a 18.00 hores i diumenge d’11.00 a 18.30 hores, en 24 espais diferents.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital