Un fòrum mundial abordarà els reptes socials de la tecnologia

Un fòrum mundial abordarà els reptes socials de la tecnologia

Digital Future Society. La Mobile World Capital organitzarà a Barcelona el fòrum internacional Digital Future Society per debatre els reptes socials que planteja la revolució tecnològica i digital.

La Mobile World Capital vol convertir Barcelona en la seu d’un fòrum internacional per debatre els reptes socials que planteja la revolució tecnològica. La trobada es dirà Digital Future Society, té com a objectiu impulsar el progrés social a través de l’economia digital i està previst que la primera edició tingui lloc el 2019. La Fundació també reforça la seva aposta pel 5G amb iniciatives com ara 5GBarcelona i l’Observatori Nacional 5G.

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) va celebrar ahir una reunió del Patronat per impulsar el projecte Digital Future Society, un fòrum mundial que se celebrarà a Barcelona a partir del 2019 i que tractarà els reptes socials que planteja la revolució tecnològica i digital. La Fundació també ha reforçat la seva aposta perquè Barcelona es converteixi en la capital europea del 5G, amb iniciatives com ara 5GBarcelona o l’Observatori Nacional 5G.

La Digital Future Society neix com un projecte d’apoderament ciutadà, amb l’objectiu d’impulsar el progrés social a través de l’economia digital i que tota la ciutadania pugui gaudir dels beneficis de la digitalització. El projecte tindrà un pressupost de 6,5 milions d’euros.

 

La Mobile World Capital Barcelona

El Patronat de la MWCapital està format pel Ministeri d’Economia i Empresa, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, GSMA –tots els membres fundadors de la institució–, Telefònica, Vodafone, Orange i el Grup Damm.

A la trobada hi han assistit el secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital, Francisco Polo; el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi; la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També han participat en la reunió John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd, i Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, entre altres.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital