Transformació Digital

Utilitzar la tecnologia i les dades per oferir uns serveis millors i més assequibles. Aconseguir un govern més transparent, participatiu i eficaç. Arribar a un nou acord sobre dades. Ampliar-ne els usos socials beneficiosos. I garantir-ne la sobirania, l'ètica i la privacitat. Proporcionar accés a internet per a tothom. Perquè la connectivitat a internet d'alta velocitat no és un luxe sinó un dret de tota la ciutadania. És una necessitat absoluta per a la societat i l'economia del segle XXI.

 

Tecnologia per a un millor Govern

El Govern de Barcelona ha posat en marxa un pla de transformació digital que situarà l’Ajuntament en primera línia d’eficiència, transparència i innovació social. El pla inclou projectes per fer front als problemes socials detectats com a prioritaris per aquest govern.

Projectes destacats

Codi font.
Share

Tecnologia Urbana

El Pla Barcelona Ciutat Digital garantirà que la ciutat tingui les infraestructures digitals necessàries per gestionar-la d’una manera global. La tecnologia digital assegurarà la cobertura pública i uniforme de les necessitats de tota la ciutadania. I permetrà fer front a reptes urbans tan importants com l’habitatge, l’atur, l’exclusió social, la salut, l’energia o la mobilitat.

City Data Commons

Els ciutadans i les ciutadanes deixem una petjada virtual en la nostra vida diària. La digitalització de la societat fa que aquest rastre sigui cada cop més gran i susceptible de ser aprofitat per a diverses finalitats. L’Ajuntament és conscient que les dades són un bé cabdal en la societat del coneixement i considera que s’han de percebre com un bé comú. L’objectiu és aconseguir una gestió democràtica, oberta i reglada d’aquest recurs.

Subscriu-te al butlletí Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Ciutat Digital