Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals, curs 2022-2023

..
24/03/2022 - 15:03 h

Les jornades de portes obertes a les 103 escoles bressol municipals de Barcelona, curs 2022-2023, tenen lloc des del 19 d’abril i fins al 4 de maig, ambdós inclosos. Aquestes jornades es desenvolupen majoritàriament de forma presencial i també es faran sessions informatives en línia. Caldrà consultar el tipus de modalitat previst a cada escola. 

Tota la informació per conèixer les dates, horaris i formats de les jornades de portes obertes a cada escola bressol municipal, districte a districte (amb o sense cita prèvia, grups reduïts o mesures i protocols de seguretat), i que de manera específica ha organitzat cada centre, es pot consultar AQUÍ.

El llistat actualitzat de les 103 escoles bressol municipals de l’Ajuntament de Barcelona i que es gestionen per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació, amb enllaç web a cada escola, adreça, correu electrònic i telèfon, districte a districte, es pot consultar AQUÍ.

La presentació de la sol•licitud de preinscripció es farà de manera telemàtica des del 5 de maig i fins al 18 de maig de 2022, ambdós inclosos, i per mitjà del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.