Aquest mes de setembre, vuit patis oberts a escoles bressol municipals que formen part de la xarxa municipal de refugis climàtics

EBM La Mar
08/09/2023 - 09:56 h

Els dissabtes 9 i 16 de setembre, vuit patis d’escoles bressol municipals obriran les seves portes, en horari de matí i/o de tarda. Les escoles bressol municipals Cargol, El Vent, Gràcia, La Mar, Pau i Ralet obriran de 10.30 a 13 hores i les escoles bressol municipals Canigó i Valldaura obriran de 17.30 a 20 hores. Totes aquestes escoles bressol municipals formen part de la xarxa municipal de refugis climàtics, és a dir, són espais que proporcionen confort tèrmic a la població i s’adrecen a persones vulnerables a la calor i al fred (nadons, persones majors de 75 anys, persones malaltes cròniques i persones amb pocs recursos). Per a més informació sobre la xarxa municipal de refugis climàtics, es pot clicar aquí.

Aquests són els vuit patis d’escoles bressol municipals oberts els dissabtes 9 i 16 de setembre:

De 10.30 a 13 hores:

Ciutat Vella

La Mar

C. Andrea Doria, 40

Sants-Montjuïc

Pau

C. Muntadas, 1

Gràcia

Gràcia

C. Maignon, 2

Horta-Guinardó

Cargol

C. Mossèn Josep Bundó, 6

Nou Barris

El Vent

C. Miguel Hernández, 20

Ralet

C. Joaquim Valls, 10

De 17.30 a 20 hores:

Ciutat Vella

Canigó

C. dels Àngels, 7

Horta-Guinardó

Valldaura

Pg. Valldaura, 18

Els patis oberts d’escoles bressol municipals s’adrecen principalment a infants fins als 6 anys acompanyats de les seves famílies o de persones adultes de referència. Els infants i les famílies, de manera lliure i autònoma, en un equipament de proximitat i a l’aire lliure, poden gaudir de racons de contes per a la petita infància (amb la participació del Consorci de Biblioteques de Barcelona), així com d’elements de joc ubicats als patis com sorrals i espais motrius, entre altres. El nou servei de patis oberts d’escoles bressol municipals, curs 2023-2024, es posarà en marxa durant el mes d’octubre.