Barcelona presenta la STEAMConf 2024 per abordar els reptes de l’educació, la ciència i la tecnologia

..
16/04/2024 - 10:00 h

Entre el dijous 18 d’abril i el dissabte 20 d’abril, Barcelona presentarà la novena edició de la conferència internacional d’aprenentatge STEAMConf Barcelona, que pretén aprofundir en la interacció entre una xarxa creixent de centres educatius i experts locals i internacionals compromesos amb la transformació educativa i la ciència i la tecnologia d’avantguarda.

En la trobada, hi participaran destacats investigadors locals i internacionals sobre aprenentatge integral en ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques (les denominades STEAM).

L’acte inaugural tindrà lloc el dijous 18 d’abril, a les 18 hores, amb representants de les institucions coorganitzadores (Fundació Ciència en Societat, UPF, UPC, BIST i Institut Angeleta Ferrer de Barcelona) i col·laboradores (Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya). Per part de la Generalitat, hi assistirà la consellera d’Educació, Anna Simó, i, per part de l’Ajuntament de Barcelona, la gerent de l’Àrea d’Economia i Promoció Econòmica, Laia Claverol.

El campus de la Ciutadella de la UPF serà l’escenari central de la STEAMConf Barcelona 2024, juntament amb l’Espai Vela de la Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC, la Fundació Pasqual Maragall i el parc de la Ciutadella.

Més de setanta activitats sobre educació i STEAM

El programa d’aquesta edició, que consta d’un total de 72 activitats, conjugarà la mirada d’experts, investigadors i referents de l’educació, la ciència i la tecnologia d’arreu del món amb la mirada dels mestres que treballen a les aules i la dels mateixos estudiants. Des de la perspectiva internacional, la trobada vol contribuir a enfortir les aliances i la cooperació entre els professionals i investigadors d’aquests àmbits tant d’Europa com d’Amèrica Llatina.

Més informació