Descobreix la programació de juliol de l’Espai de Joc 0-99

..
09/07/2024 - 11:00 h

L’Espai de Joc 0-99, que s’ofereix els divendres, els dissabtes i els diumenges a la tarda, disposa d’uns 300 jocs de diferents característiques, des dels grans clàssics fins als últims llançaments. En aquesta línia, durant les properes setmanes, el servei presenta una programació d’activitats específiques:

  • El divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14 de juliol, de 17 a 21 hores, l’Espai de Joc 0-99 acollirà els primers dies temàtics amb una selecció de jocs per passar l’estiu. Hi haurà diverses propostes refrescants per jugar amb la família i les amistats.
  • El divendres 19 i 26 de juliol, de 20 a 00 hores, l’Espai de Joc 0-99 estrenarà les sessions nocturnes, on es podran provar, testejar i conèixer jocs que encara estan en fase de prototipus.
  • El diumenge 21 de juliol, de 18 a 22 hores, es dinamitzarà un nou dia temàtic amb una selecció de jocs d’arreu del món. La sessió comptarà amb el suport de la Companyia de Jocs l’Anònima.
  • El dissabte 20 i 27 i el diumenge 28 de juliol, de 18 a 22 hores, hi haurà el servei habitual de préstec i de dinamització.

L’Espai de Joc 0-99 és un servei gratuït i obert a la ciutadania. No cal inscripció prèvia per gaudir-ne. Aquest servei intercultural i intergeneracional a la Clariana del Parc de les Glòries fa que el joc sigui una eina de relació educativa i comunitària. La proposta consisteix en el préstec de material lúdic i jocs de taula i compta amb propostes per a totes les edats i per a tots els gustos. L’espai també disposa de taules, cadires, para-sols i racons per a gaudir del joc a l’aire lliure.

Enllaços relacionats