El programa educatiu ‘El Comerç i les Escoles’ il·lustra Sant Jordi

..
17/04/2024 - 14:00 h

El pròxim dimarts 23 d’abril, la ciutat de Barcelona s’omplirà de punts de llibre amb les catorze il·lustracions guanyadores del certamen del programa educatiu ‘El Comerç i les Escoles’. En aquesta edició, hi han participat 4.300 alumnes de 30 centres.

Enguany, els Premis Punt de Llibre han comptat amb set categories en funció del nivell educatiu de l’alumnat: segon cicle d’educació infantil, cicle inicial de primària, cicle mitjà de primària, cicle superior de primària, 1r i 2n d’ESO, educació postobligatòria (3r i 4t d’ESO, cicles formatius i batxillerat) i centres d’educació especial. En total, s’han guardonat 28 dibuixos. D’aquests 28 dibuixos, s’han seleccionat els 14 treballs millor valorats, que il·lustraran un total de 200.000 punts de llibre que es distribuiran de la mà d’associacions i eixos comercials de la ciutat coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Impulsat per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, el programa educatiu ‘El Comerç i les Escoles’ té la voluntat d’apropar els centres educatius a les botigues del barri per a redescobrir el comerç de proximitat i reconèixer el seu valor, així com promoure el talent d’infants, d’adolescents i de joves i afavorir el vincle entre el comerç de proximitat i els centres educatius.