Ja es poden demanar ajuts per a les activitats extraescolars del programa “Tardes educatives”

Aquest curs 2024-2025, el programa municipal “Tardes educatives” augmenta la dotació econòmica per cobrir la sol·licitud d’ajuts fins als 600.000 euros. Les famílies que ho necessiten poden fer els tràmits fins al 7 d’octubre.

..
12/09/2024 - 08:42 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

“Tardes educatives” ofereix un catàleg d’activitats extraescolars per a infants, adolescents i joves de la ciutat, de 6 a 17 anys. L’oferta es combina amb una línia d’ajuts econòmics que té la voluntat d’assegurar l’accés universal a aquesta mena d’activitats lúdiques i educatives per fer fora de l’horari lectiu.

L’oferta se centra específicament en activitats culturals, artístiques, científiques i tecnològiques. Respecte de la primera edició del curs passat, “Tardes educatives” experimenta un increment en tots els àmbits: ofereix 565 activitats més, fins arribar a les 1.778. Aquests tallers, cursos, etc. es fan amb la col·laboració de 162 entitats habilitades (61 més que el curs anterior).

Aquest curs, també hi ha un increment pel que fa a la dotació per cobrir la sol·licitud d’ajuts econòmics a l’hora de fer les inscripcions: augmenta 100.000 euros respecte de la primera convocatòria. Així doncs, els recursos econòmics per donar suport a les famílies que ho necessitin arriba fins als 600.000 euros.