Més de 9.000 alumnes de 240 escoles participen en l’Esport i Dansa Ara

El Palau Sant Jordi torna a ser l’escenari d’una nova edició del programa Esport i Dansa Ara, una iniciativa per impulsar la dansa contemporània i esportiva entre els alumnes de segon de primària dels centres municipals.

Dansa Ara 2024
13/03/2024 - 15:34 h - Esports Ajuntament de Barcelona

Les actuacions que els estudiants han presentat avui al Palau són el resultat d’un programa de coneixement i pràctica expressiva i rítmica de dues modalitats de dansa, la contemporània i l’esportiva, que s’ha dut a terme a les escoles durant els mesos previs a aquesta gran trobada. En total, hi han participat 9.394 alumnes de segon de primària i 1.073 mestres de 240 centres educatius municipals.

Esport i Dansa Ara és una iniciativa consolidada en els plans educatius de les escoles barcelonines que estimula l’activitat física, la creativitat i el treball en equip entre els més petits, i alhora promou la dansa com una forma d’expressió. L’edició d’enguany s’ha centrat en els missatges “Tenim cura de l’aigua, estimem el planeta” i també hi han actuat els ballarins i les ballarines del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre i de la Companyia Factoria Mascaró.