Preinscripció escolar i jornades de portes obertes per al curs 2024-2025

La presentació de sol·licituds de preinscripció per a educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria es pot fer del 6 fins al 20 de març. Escoles i instituts impartiran sessions informatives organitzades pel Consorci d’Educació per a les famílies amb infants que han d’iniciar l’escolaritat el pròxim curs.

..
14/02/2024 - 09:46 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

A més, abans del període de preinscripció, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies en puguin conèixer el funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

Les dates concretes dels períodes d’inscripció són:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària podran presentar la sol·licitud des del 6 de març fins al 20 de març. Un cop tinguin plaça, podran realitzar la matrícula del 18 al 26 de juny.
  • Educació secundària obligatòria. Presentació de la sol·licitud, del 8 de març al 20 de març. Matrícula, del 18 al 26 de juny.

Podeu ampliar-ne la informació aquí.

Tota la preinscripció es fa a través del web preinscripcio.gencat.cat. Les famílies que tingueu dificultats per fer-la o no disposeu dels mitjans necessaris, podeu desplaçar-vos a l’Oficina de Suport a l’Escolarització més propera. Recordeu que sempre cal demanar cita prèvia en cas de fer la preinscripció presencialment en una oficina.

Portes obertes i xerrades informatives

A més, aquests dies, tots els centres escolars organitzen xerrades informatives, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies en puguin conèixer els projectes educatius. Descobreix les dates de cada centre.