Tot a punt per a la divuitena edició del concert a L’Auditori

23/02/2024 - 14:00 h

La divuitena edició del concert de l’Orquestra Simfònica i la Banda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona a L’Auditori de Barcelona tindrà lloc el diumenge 10 de març, a les 12 hores, a la Sala Pau Casals. L’obertura de portes serà a partir de les 11.30 hores per l’accés del carrer Lepant número 150 de la ciutat.

Les entrades gratuïtes es poden sol·licitar a l’enllaç en línia.

En concret, el concert dels conjunts simfònics del Conservatori Municipal de Música de Barcelona es dividirà en dues parts:

  • La primera part anirà a càrrec de la Banda del Conservatori Municipal de Música de Barcelona que, sota la direcció d’Ángel Hernández Azorín, interpretarà ‘Moving heaven and earth’ de Philip Sparke, ‘Rikudim’ de Jan Van Der Roost, ‘Arabian dances’ de Brian Balmages i ‘La speranza’ de Masanori Taruya.
  • La segona part del concert anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Barcelona que, sota la direcció de Borja Mascaró Vidal, interpretarà ‘Petit suite (orquestració H. Büsser)’ de Claude Debussy i ‘Quadres d’una exposició (orquestració M. Ravel)’ de Modest Mussorgski.

Per a més informació, es pot consultar el web oficial del Conservatori.

Enllaços relacionats