Coordinació amb l' Escola-Institut El Turó de les Roquetes

El projecte 0-6, neix amb la intenció de treballar en la continuïtat dels dos cicles de l’etapa d’Educació Infantil. L'EBM i EF El Torrent i l'Institut Escola Turó de Roquetes, com a escoles situades a un mateix indret, ja fa uns cursos que van veure la necessitat d'iniciar algunes accions en comú que permetessin donar una certa continuïtat als dos cicles d'Educació infantil.

Partint d'aquesta necessitat i experiència, el curs 2017-18 es va realitzar un assessorament que va permetre una millor coordinació entre els dos cicles d'educació infantil, dividits en dos centres de titularitat i organització diferents, però situats en un mateix àmbit espacial.

Fruit d'aquesta activitat de formació conjunta va sorgir el projecte "patis compartits". Una proposta que es realitza setmanalment amb els infants dels grups de dos a tres anys de l'escola bressol i els dos grups de P3 del Turó de les Roquetes on s'obren simultàniament dos espais interiors i dos espais exteriors. També es comparteixen altres activitats puntuals durant el curs com concerts, xerrades per les famílies, espectacles de teatre...

Compartiu aquest contingut