Ponents

Guillermo Peñalosa - Ajuntament de Barcelona

Guillermo Peñalosa és un apassionat de les ciutats per a tothom; assessora sobre la creació de ciutats exitoses i comunitats saludables sense importar l'edat o la condició sòcio-econòmica. Més de 200 ciutats en sis continents diferents han sol·licitat els seus serveis. És el fundador i president de la junta directiva de l'organització canadenca sense ànim de lucre Ciutats 8 80, amb la filosofia que si es creen excel·lents ciutats per a nens de 8 anys i per a adults de 80, es creen ciutats per a tots, on totes les persones se sentin còmodes. És president de l'Organització Mundial de Parcs Urbans, Cap d'una consultoria pròpia internacional i un reconegut orador i comunicador; màster en gerència per la Universitat de Califòrnia i Doctor Honoris Causa de la facultat d'arquitectura paisatgística i planejament urbà de la Universitat de Suècia SLU. l seu enfocament s'orienta al disseny participatiu i un bon ús dels carrers i parcs com a magnífics espais per promoure una mobilitat sostenible per moure’s a peu, en bici i en transport públic.

Juan Ramón Domínguez García - Servei Català de Trànsit

Juan Ramón Domínguez García és enginyer de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat diferents cursos, entre ells el curs de doctorat de planificació de transports en la Universitat d’Illinois i ha participat com a professor del Departament de Transports a l’UPC. És redactor d’articles sobre mobilitat i transport en diferents publicacions monogràfiques. Actualment és director i fundador de les empreses consultores SERVICIOS DE ESTUDIOS DEL TRANSPORTE, S.A. (SET) e INYSUR CONSULTORÍA, S.L, en les quals dirigeix, coordina i redacta estudis, plans i projectes en els camps tècnics, econòmics i jurídics de la mobilitat i el transport per a entitats públiques i privades espanyoles i estrangeres

Ton Lladó - Fundació del RACC

Ton Lladó, Barcelona, 1954, Llicenciat en Economia i Dret, actualment és consultor sènior de la Fundació del RACC en mobilitat i seguretat viària i autor d'informes diversos en diferents àmbits de polítiques públiques, tant en mobilitat i seguretat viària, com cultura o entorn empresarial. Col·labora regularment amb d’altres Institucions con La Generalitat de Catalunya, La Fundació Empresa i Ciència o la Fundació Privada d’Empresaris FemCat.


Convivència i Seguretat viària, un repte compartit

25 de novembre de 2015

Espai Francesca Bonnemaison - Sant Pere Més Baix, 7 (08003 Barcelona)