Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


2 1/2 corones Franz Joseph Haydn

Àustria, 1922

Tipus de segell emès per a ser posat en circulació a Àustria durant el període de vigència de la Primera República Austríaca. Com a conseqüència del Tractat de Sant Germain-en-Laye (1919) es definiren els límits territorials de la República amb la cessió dels territoris de majoria alemanoparlant que estiguessin en els antics estats de Cisleithània i es prohibia la unificació del país amb Alemanya sense el consentiment de la Societat de Nacions. Segell emès en benefici dels músics austríacs.

També pertany a:

Segells personals: →  Miguel Gallardo
Singulars: →  La música als segells
Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 2 1/2 corones Franz Joseph Haydn
Número registre MGPB 001780
Datació 1922
Procedència Àustria
Dimensions 3.3 x 2.9 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions OSTERREICH / 2 1/2 KRONEN / RUD. JUNK / F. SCHIRNBÖCK
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.