Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 1/2 francs (+ 50 cèntims) Princesa Maria Adelaida de Luxemburg

Luxemburg, 1928

Tipus de segell emès en benefici de les obres socials per a la infància, pertanyent al període de regnat de la Gran Duquessa Carlota, després de l'abdicació de la seva germana Maria Adelaida, durant el període d'Independència del Gran Ducat de Luxemburg, segons consta en la catalogació del full d'àlbum i en la bibliografia consultada. Amb el final de la Primera Guerra Mundial, la Gran Duquessa Maria Adelaida, propera a la causa alemanya, es va veure obligada a abdicar pel Parlament de Luxemburg, passant el tron a la seva germana Carlota

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 1/2 francs (+ 50 cèntims) Princesa Maria Adelaida de Luxemburg
Número registre MGPB 014258
Datació 1928
Procedència Luxemburg
Dimensions 2.7 x 4.2 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions LUXEMBOURG / PRINCESSE MARIE-ADÉLAÏDE / CARITAS / 1 1/2 / FRANC / 1 1/2
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.