Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 + 1 francs Vehicles semierugues creuant el desert

Tunísia, 1928

Tipus de segell emès per a ser posat en circulació a l'antic protectorat francès de Tunísia. Aquest país va formar part de l'imperi turc otomà fins a l'any 1881, data en la qual França va assolir la seva sobirania, establint-hi un protectorat. L'any 1956 el territori va assolir la seva independència, constituint l'actual República de Tunísia. Segell commemoratiu de la travessa del desert del Sàhara amb vehicles semierugues, emès per a recaptar fons destinats a les obres socials per a la infància.

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 + 1 francs Vehicles semierugues creuant el desert
Número registre MGPB 045975
Datació 1928
Procedència Tunísia
Lloc edició França,Lloc d'edició
Dimensions 2.8 x 4 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions 1 F / DE GABÈS AU TCHAD / [llegenda en alfabet àrab] / TUNISIE - POSTES / RF / + 1 FR. PRO JUNVENTUTE
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.