Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 centau Nicolás Rodríguez Peña i Hipólito Vieytes

Argentina, 1910

Tipus de segell emès per a ser posat en circulació a la República Argentina. Segell commemoratiu del centenari de la Revolució de Maig de 1910, inici del procés revolucionari que va conduir a la proclamació d'independència de l'Argentina. Nicolás Rodríguez Peña i Hipólito Vieytes van ser dos comerciants i polítics argentins coneguts pel seu paper actiu en la Revolució de Maig i en la Primera Junta (Junta provisional governativa de les Províncies Unides de Riu de la Plata).

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 centau Nicolás Rodríguez Peña i Hipólito Vieytes
Número registre MGPB 046654
Datació 1910
Procedència Argentina
Dimensions 2.5 x 3.5 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions 1810 / 1910 / REPUBLICA ARGENTINA / RODRIGUEZ PEÑA / VIEYTES / 1 CENTAVO 1

Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.