Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


1 pesseta i 25 cèntims Escut d'Espanya

Filipines, 1874

Tipus de segell de telègraf emès per a ser posat en circulació a l'antiga colònia espanyola de Filipines. Aquest arxipèlag va estar sota domini espanyol fins a l'any 1898, data en la qual, arran de l'adveniment de la Primera República de Filipines i la guerra hispano-nord-americana, la seva sobirania va passar als Estats Units d'Amèrica. El 1935 obtingué l'estatus d'estat lliure associat dels EUA amb el nom de Mancomunitat Filipina, o Commonwealth of the Philippines. Aquest territori va assolir la independència l'any 1946.

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 1 pesseta i 25 cèntims Escut d'Espanya
Número registre MGPB 064134
Datació 1874
Procedència Filipines
Lloc edició Espanya,Lloc d'edició
Dimensions 2.4 x 2.1 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions FILIPINAS TELEGS. 1874 Y 75 / 1 PESETA 25 CEN.
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.