Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona Cultura

La Col·lecció

Explora


0,05 s. 15 cèntims Kagú

Wallis i Futuna, 1922

Tipus de segell de Nova Caledònia del 1920 reemès l'any 1922 amb una sobrecàrrega que modificava el seu valor i l'habilitava per a ser distribuït al protectorat francès de Wallis i Futuna. Aquest arxipèlag de la polinèsia va esdevenir l'any 1888 un protectorat de França sota l'administració colonial de Nova Caledònia. Des del 1959 aquest conjunt d'illes té l'estatus específic de col·lectivitat o territori d'ultramar de França.

Ampliar imatge
tancar

DETALL

Títol 0,05 s. 15 cèntims Kagú
Número registre MGPB 065145
Datació 1922
Procedència Wallis i Futuna
Lloc edició França,Lloc d'edició
Dimensions 2.4 x 2 cm
Material paper
Tècnica imprès
Inscripcions REPUBLIQUE FRANÇAISE / POSTES / POSTES / NOUVELLE / 15 C / CALEDONIE / ET DEPENDANCES
ILES WALLIS / ET / FUTUNA
0,05 / [ratlles horitzontals invalidant el valor facial]
Bibliografia Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.