Preguntes freqüents sobre temes laborals de plena actualitat

28/10/2020 - 17:16 h

Feina. El 3 de novembre, informeu-vos sobre drets i deures clau que, com a treballadors/es, heu de tenir en compte ara més que mai! Ho podreu fer en una trobada virtual, que finalitzarà amb un joc interactiu on posar a prova els vostres coneixements.

En els marcs d’activitats “La joventut no s’atura!” , “Estiu amb guies”“La joventut connectada”, s’han emès 36 trobades virtuals a través del Twitter de Joventut, des del 6 de maig.

Organitzades pels serveis i equipaments juvenils de la ciutat i puntualment pel Departament Barcelona Ciutat Educadora, les propostes han inclòs tallers a càrrec de professionals de la informació juvenil i del lleure, converses entre joves, concursos creatius…

Amb més de 7.400 visualitzacions, les trobades tindran continuïtat aquest novembre amb un nou directe d’interès per a les persones joves.

Sota el títol “Drets i deures laborals en ‘la nova normalitat'”, dues especialistes de l’Assessoria laboral per a joves conversaran sobre aspectes clau que molts i moltes ens preguntem en aquesta complicada situació econòmica que afrontem.

A més, tot interactuant amb la plataforma Quizizz, els i les assistents podran posar a prova allò après durant la sessió sobre els ERTO o els acomiadaments, sobre normatives del teletreball i alternatives per demanar flexibilitat horària​…

La cita serà dimarts 3 de novembre, a les 12 h. No hi falteu!

Voleu sol·licitar una assessoria laboral personalitzada?

Els i les joves de fins a 35 anys, podeu reservar una visita amb les assessores laborals demanant una cita prèvia als Punts infoJOVE de Barcelona.

Excepcionalment, per atendre l’elevada demanda de consultes que reben degut a la crisi econòmica, aquesta assessoria també us respondrà sense cita per:

  • Missatge via WhatsApp (al 601 640 794)
  • Correu a laboraljove@bcn.cat