infoJOVE Les Corts

infoJOVE Barcelona

Activitats i tallers de tardor als Espais Joves

15/09/2023 - 11:25 h

Joventut

Si tens entre 12 i 35 anys, no perdis l’ocasió de participar en els tallers trimestrals que ofereixen els Espais Joves de la ciutat.

Si tens entre 12 i 35 anys, no perdis l’ocasió de participar en els tallers trimestrals que ofereixen els Espais Joves de la ciutat. Una bona oportunitat per gaudir d’allò que més t’agrada, conèixer persones amb inquietuds semblants a les teves o aprendre alguna disciplina nova.

L’oferta és ben diversa: hi trobaràs esports, arts escèniques, dansa, música, expressió cultural… n’hi ha per a tots els gustos, i les inscripcions ja estan obertes! 

Pots consultar tota la programació en detall i fer la teva inscripció directament a través dels canals dels mateixos Espais Joves.

A continuació trobaràs un llistat amb l’oferta d’activitats i tallers que als que pots apuntar-te durant els mesos vinents: 

A més, al districte de les Corts l’1 d’octubre obrirà les portes el nou Espai Jove Ca la Panarra (carrer Dolors Masferrer i Bosch, 29-31). A partir d’aquesta data podràs consultar la nova programació a joveslescorts.info.

Els Espais Joves són equipaments municipals de referència en l’àmbit de la participació i la promoció social, adreçats a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys. Tots ells disposen d’uns serveis bàsics d’acollida i atenció informativa, de trobada, de dinamització per a adolescents i de dinamització juvenil. Encara no els coneixes?

A banda, també s’han obert les inscripcions a les activitats trimestrals dels Centres Cívics, ja que, amb l’inici del nou curs, també comença una nova programació en aquests equipaments municipals. Si vols llençar-te a tocar un instrument, dedicar unes hores a la creació artística, agafar la càmera fotogràfica, aprendre o practicar algun idioma… els Centres Cívics t’esperen!