infoJOVE Barcelona

Els Serveis infoJOVE de Barcelona us esperen al Saló de l’Ocupació 2022

03/11/2022 - 10:41 h

Joventut

Feina. Millora les teves capacitats, defineix el teu rumb laboral i troba el teu lloc al mercat laboral. Les acreditacions són de franc i ja estan disponibles!

Vols accedir al món laboral o reorientar el teu perfil professional?

Pren nota! Els dies 9 i 10 de novembre torna el Saló de l’Ocupació a la Fira Barcelona amb:

  • Assessorament per orientar el teu futur professional.
  • Conferències i taules rodones sobre sortides laborals, així com alternatives per fer créixer el teu talent.
  • Workshops per impulsar el teu talent i millorar i ampliar les teves habilitats i competències per trobar feina.
  • Espais de networking i interacció amb persones, professionals i empreses en procés de recerca de feina.

Hi participen gran nombre de serveis i professionals de l’àmbit, Administracions, entitats i gremis de diferents sectors, sindicats…

Si ets jove, adreça’t als Serveis infoJOVE de Barcelona on et donaran la benvinguda i trobaràs:

  • Atenció entenedora sobre el propi Saló i la seva oferta, la teva recerca de feina o demanda d’orientació professional, en funció de les teves necessitats, perfil i interessos.
  • Un espai de dinamització on descobrir la teva vocació i interessos tot jugant a un Jenga gegant, posar a prova els teus coneixements en drets i deures laborals amb un quiz interactiu o demostrar la teva punteria per aconseguir els teus objectius professionals.
  • Difusió d’audiovisuals i materials del teu interès, destacant la Guia laboral jove sobre les relacions i condicions laborals, el contracte de treball, les prestacions de la Seguretat Social… Inclou els canvis aplicats amb la nova reforma laboral!

Recorda que, durant tot l’any, els serveis infoJOVE de Barcelona t’atenen de manera gratuïta a 12 Punts infoJOVE i un centenar de Centres d’Educació Secundària de la ciutat.

Aprofita’ls, doncs són la teva porta d’entrada a la informació juvenil, de referència, confiança i proximitat com a jove (de fins a 35 anys), professional que treballa amb joves o entitat juvenil.

Com pots accedir al Saló d’Ocupació 2022?

Si estàs en procés de cerca de feina o busques un canvi professional, tinguis l’experiència que tinguis, t’esperem en aquesta nova edició del Saló de l’Ocupació.

Per accedir-hi, només has d’acreditar-te prèviament per disposar de franc de tot el que t’ofereix.

L’acreditació et permetrà visitar també l’espai del BizBarcelona, dedicat a persones emprenedores que vulguin llançar o reactivar el seu negoci) i Ia Fira Sí, i millor, d’ocupació, di-Capacitat i Talent.