Un pla per a Nou Barris

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2024

Districte de
Nou Barris

obrir barcelona activa

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Pla de Desenvolupament Econòmic del districte que, hereu del Pla anterior, continua apostant pel desenvolupament econòmic de proximitat, posant en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.

Aquest Pla s’ha elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern del districte de Nou Barris, la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Nou Barris, Barcelona Activa i el programa municipal de Pla de Barris, a partir de propostes dels diferents espais de participació ciutadana i del teixit econòmic, social i comunitari.

Notícies

dimecres, 15. novembre 2023 - 11:09h

Jornada d’Emprenedoria Jove de Nou Barris

JORNADA EMPRENEDORIA JOVE NOU BARRIS. Aquest de novembre s’ha celebrat a Nou Barris la primera Jornada d’Emprenedoria Jove.

divendres, 20. octubre 2023 - 10:25h

FESTA PONT A LA ZONA NORD

Acció comunitària. Espai festiu i lúdic on poder mostrar el que es duu a terme al territori a través de les xarxes i taules de treball, així com per poder recollir les necessitats/ inquietuds per treballar plegats i plegades.

dimecres, 18. octubre 2023 - 11:52h

Necessites personal per a la teva parada? Barcelona Activa impulsa el programa ‘Oportunitats Professionals als Mercats Municipals i el Comerç de Proximitat’

Aquest projecte forma joves per treballar com a ajudants de carnisseria i aviram, de carnisseria i xarcuteria, i de productes de la mar

dijous, 5. octubre 2023 - 11:26h

Punt d’atenció a l’activitat econòmica de Nou Barris

PUNT D'ATENCIÓ A L'ACTIVITAT ECONÒMICA DE NOU BARRIS. PUNT D'ATENCIÓ A L'ACTIVITAT ECONÒMICA DE NOU BARRIS

dijous, 28. setembre 2023 - 11:54h

Les activitats del Barcelona Treball a Nou Barris Activa

Barcelona Treball a Nou Barris. Coneix la Formació i els Serveis d’Orientació Professional que t’oferim a Nou Barris Activa aquest últim trimestre de l’any!

divendres, 14. juliol 2023 - 9:59h

Crea Feina Plus Barcelona 2023

OCUPACIÓ. Es posa en marxa un nou programa d’ajuts a la contractació.

divendres, 14. juliol 2023 - 9:49h

ACTIVA AUTÒNO+

Ajuts. Ajuts de fins a 3.000 € per a les despeses del 1r any.

dimarts, 27. juny 2023 - 13:25h

XI edició de la ROQUETES FASHION & FOOD & WOOD WEEK

COMERÇOS. El passat dissabte 17 de juny, es va celebrar una nova edició de la Roquetes Fashion & Food & Wood Week, la ja consolidada desfilada de moda, amb tallers de costura, bricolatge i cuina, també coneguda com a 08042,...