Un pla per a Nou Barris

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2024

Districte de
Nou Barris

obrir barcelona activa

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Pla de Desenvolupament Econòmic del districte que, hereu del Pla anterior, continua apostant pel desenvolupament econòmic de proximitat, posant en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.

Aquest Pla s’ha elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern del districte de Nou Barris, la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Nou Barris, Barcelona Activa i el programa municipal de Pla de Barris, a partir de propostes dels diferents espais de participació ciutadana i del teixit econòmic, social i comunitari.

Notícies

dimarts, 16. novembre 2021 - 13:10h

Donem suport a l’activitat econòmica a prop teu

PUNT D'ATENCIÓ A L'ACTIVITAT ECONÒMICA. El Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica, ubicat a Nou Barris Activa és un servei orientat a persones emprenedores, comerços, serveis i altres empreses, així com a projectes d’economia social...

dimecres, 6. octubre 2021 - 13:45h

Tornen a Nou Barris Activa les activitats per trobar feina i créixer professionalment

NOU BARRIS ACTIVA. Aquest mes d’octubre, tornen a Nou Barris Activa les activitats de curta durada de Barcelona Treball.

dijous, 30. setembre 2021 - 11:26h

S'inicia el programa Fem Feina, Fem Futur

FEM FEINA FEM FUTUR. Barcelona Activa ha llançat el programa “Fem Feina, Fem Futur”, amb l’objectiu de mitigar l’impacte de les conseqüències socioeconòmiques de la pandèmia en l’economia de la ciutadania.

dijous, 30. setembre 2021 - 9:32h

Retorn dels punts d'informació presencials

PUNTS D'INFORMACIÓ PRESENCIALS. Barcelona Activa reforça el Servei d’Informació per l’Orientació i la Recerca de Feina amb la tornada a la presencialitat.

dijous, 9. setembre 2021 - 10:23h

Reactivem el teu comerç

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l'atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d'establiments d'economia local.

dilluns, 26. juliol 2021 - 11:20h

Reactivem Barcelona

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l’atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia local.

dijous, 3. juny 2021 - 0:13h

Si tens un local, te'l comprem!

AMUNT PERSIANES. Presenta’t a la convocatòria per a la compra de locals en planta baixa. Tens temps fins el proper 25de juny de 2021.

dimecres, 2. juny 2021 - 23:47h

“Amunt Persianes”, Barcelona posa en marxa una Estratègia global de ciutat per activar els locals buits a peu de carrer.

AMUNT PERSIANES. La mesura pretén diversificar i equilibrar els usos comercials de cada zona de la ciutat per fomentar activitats sostenibles i duradores.