[CANCEL·LADA] L’OAR i el CMIB organitzen una sessió informativa sobre els serveis per a adolescents i famílies de l’Ajuntament de Barcelona

[CANCEL·LADA] L’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) conviden les entitats i comunitats a participar en una nova edició del cicle “Coneix l’Ajuntament de Barcelona”. En aquesta sessió es presentaran diferents serveis especialment centrats i adreçats a les famílies i al jovent de la ciutat.

..
13/05/2024 - 08:10 h - Adolescència i joventut OAR

Ja fa un temps que des de l’OAR es van iniciar unes sessions informatives, amb el títol “Coneix l’Ajuntament de Barcelona”, sobre diferents departaments o serveis que l’Ajuntament de Barcelona ofereix i que poden ser d’utilitat per a les entitats i comunitats de la ciutat. L’OAR i el CMIB treballen per fer efectiva la pluralitat i la interculturalitat de la ciutat en el seu dia a dia, de manera que esdevenen referents per a les seves entitats en la pluralitat i la interculturalitat, promovent la riquesa cultural, rica i dinàmica de Barcelona. Ambdós serveis, habitualment, posen a l’abast de les seves entitats recursos municipals que treballen en diferents àmbits i camps que poden ser del seu interès. En aquesta ocasió es presentaran diversos equipaments i serveis juvenils, com el Servei per a Adolescents i Famílies, que fa la seva tasca per mitjà del Centre per a Famílies amb Adolescents i els punts Aquí t’escoltem.

El Centre per a Famílies amb Adolescents és un servei de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a les persones que exerceixen el paper parental (pares, mares o tutors i tutores). Els i les joves de 12 a 20 anys disposen d’un servei que treballa en estreta relació amb aquest centre. Es tracta dels punts Aquí t’escoltem, que s’ubiquen en diferents equipaments juvenils de Barcelona. Des d’aquest servei es proporcionen eines i recursos als nois i noies per enfortir les seves habilitats personals i socials i fomentar el seu creixement personal des de l’atenció individual i les activitats grupals. Tots aquests serveis ofereixen orientació, formació i tallers diversos amb l’objectiu d’acompanyar els iles adolescents i les famílies per desenvolupar les seves competències emocionals, cognitives i conductuals i potenciar-ne les pròpies capacitats.

[CANCEL·LADA] Sessió informativa: “Coneix l’Ajuntament de Barcelona. Serveis per a adolescents i famílies”:

  • Dia: dimarts, 28 de maig
  • Hora: 18.00 h
  • Centre per a Famílies amb Adolescents (carrer Sant Antoni Maria Claret, 64-78). Entrada pels Jardins de la Sedeta

L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a oar@bcn.cat o trucant al telèfon 93 256 43 42 (de 9.00 a 14.00 hores), amb indicació de les dades següents:

  • Nom i cognoms
  • Comunitat/entitat a la qual pertany
  • Adreça electrònica

Us hi esperem!