Centre per a Famílies amb Adolescents

El Centre per a Famílies amb Adolescents atén, amb cita prèvia, mitjançant els canals de contacte habituals i amb totes les mesures per garantir la teva seguretat i la del seu equip de professionals. 932 563 560 / saif@bcn.cat

 

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

De què parlem quan parlem de sexo-afectivitat i d’educació sexo-afectiva? Es pot parlar d’una sexualitat en singular? Sexe i Sexualitat són el mateix? Quina és la vivència d’aquest aspecte de la vida a l’adolescència?
Quan:
28/11/2023
"Acompanyem-nos" és un espai per a explorar el canvi d'etapa des d'una perspectiva conscient i empàtica, que permeti a les famílies apropar-se a la comprensió dels seus fills i filles adolescents, promovent així la construcció amb ells/es.
Quan:
07/11/2023

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

En la nostra feina, on cada dia acompanyem persones amb vivències pròpies i úniques, trobem necessari anar qüestionant-nos i anar tenint una imatge més clara del context on vivim, per tal de reconèixer quina és l’estructura des d'on treballem i quines són les contradiccions que es viuen des d’aquí. Això ens permet observar la roda de privilegis des d'on ens movem, que incorpora visions moltes vegades racistes, classistes, capacitistes i, en general, des d'una visió de privilegi que s'allunya de les vivències de la població que acompanyem.
Des del Centre per Famílies amb adolescents volem celebrar el dia del 8M visibilitzant la importància de l'autocura per aquelles persones (majoritàriament dones) que dediquen temps i energia a les tasques reproductives (cura d'infants, persones grans, neteja de la llar, càrrega mental,etc.). Des del servei creiem fermament en la necessitat de cuidar-se a una mateixa per poder cuidar, i és per això que programem activitats i tallers perquè les persones que acudeixen puguin tenir espai propi per elles i també espais compartits amb altres persones, que es reconeguin mútuament en mirar-se. Un espai que sigui enriquidor ,per la seva ment i el seu cos, un espai que permeti desconnectar del soroll del multitasking diari, amb el repte d'aconseguir-ho sense sentir culpa.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte