Centre per a Famílies amb Adolescents

El Centre per a Famílies amb Adolescents de l’Ajuntament de Barcelona romandrà tancat com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19, però pots contactar-hi telemàticament. Més informació

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

Taller de 2 sessions. Sovint, entenem el conflicte com quelcom negatiu i arribada l'adolescència ens podem desbordar a l'hora de pactar.
Quan:
23/03/2020 a 30/03/2020
L'objectiu d'aquest cicle de tallers és el de facilitar a les mares i pares un coneixement gradual sobre l'assertivitat i la comunicació autèntica i no violenta, per poder començar-ho a posar en pràctica en família.
Quan:
18/02/2020 a 24/03/2020

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Després de tot aquest temps de confinament i desconfinament ara, després de tota la muntanya russa d'emocions que això pot haver suposat, us convidem a un espai on experimentar la gimnàstica emocional.
El dol és un procés emocional que afecta les persones que han viscut qualsevol tipus de pèrdua. No només la pèrdua d'un ésser estimat, sinó també la pèrdua d'una relació, d'un treball, d'una quotidianitat, d’una idea preconcebuda.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte