Centre per a Famílies amb Adolescents

El Centre per a Famílies amb Adolescents atén, amb cita prèvia, mitjançant els canals de contacte habituals i amb totes les mesures per garantir la teva seguretat i la del seu equip de professionals. 932 563 560 / saif@bcn.cat

 

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

El període de l’adolescència és incòmode per l’adolescent i pels adults de casa i de l’escola. Però sabem que sense crisi no hi ha evolució. El període de l’adolescència és una explosió de possibilitats, de descobertes, aprenentatges emocionals, socials, cognitius i ètics que seran la base de la construcció de la persona adulta. En aquest procés, com ens situem els adults que acompanyem l’adolescent en seu creixement? Com i quan cal apropar-se i com i quan cal allunyar-se?
Taller de "La distancia òptima amb l'adolescència", a càrrec de Pau López Vicente; mestre, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i doctor en Psicologia.
Quan:
14/12/2022

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

25N
Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència contra les Dones
Des del Centre per a Famílies amb Adolescents considerem fonamental educar a les nostres joves des dels valors de la pau i la no-violència, sent nosaltres, mares, pares i tutores

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte