Centre per a Famílies amb Adolescents

El Centre per a Famílies amb Adolescents de l’Ajuntament de Barcelona romandrà tancat com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19, però pots contactar-hi telemàticament. Més informació

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

Taller de 2 sessions per a noies (de 12 a 16 anys) i les seves famílies, a càrrec de Laura Ferrer, educadora social, doula i especialista en l'educació sexual per a infants i joves.
Quan:
08/07/2020 a 15/07/2020
Minicicle de dues sessions, adreçat a pares o tutors de joves de 12 a 20 anys, realitzat en col·laboració amb el projecte Canviem-ho, programa de sensibilització del Servei d'Atenció a Homes.
Quan:
13/07/2020 a 20/07/2020

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Tant nosaltres, com a mares i pares, com els/les nostres fills/es necessitem un temps per adaptar-nos a la nova situació, a les noves rutines i horaris. Cal tenir en compte que potser no coincideixen
Després de tot aquest temps de confinament i desconfinament ara, després de tota la muntanya russa d'emocions que això pot haver suposat, us convidem a un espai on experimentar la gimnàstica emocional.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte