Centre per a Famílies amb Adolescents

El Centre per a Famílies amb Adolescents atén, amb cita prèvia, mitjançant els canals de contacte habituals i amb totes les mesures per garantir la teva seguretat i la del seu equip de professionals. 932 563 560 / saif@bcn.cat

 

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

CICLE TEMÀTIC. 1, 9 i 16 de juliol de 17.30 a 19.30 h. En aquest cicle de tres sessions es parlarà sobre temes relacionats amb l'arribada de l'estiu i l'adolescència, el canvi d'hàbits i rutines, l'augment de les hores passades a casa i en família...
Quan:
01/07/2024 a 16/07/2024
ACTIVITAT PUNTUAL. Dijous, 27 juny de 17.30 a 20.00 h. S'hauran de resoldre una sèrie d'enigmes i trencaclosques per tal d'aclarir aquest misteri. La proposta començarà amb un petit berenar previ a l'escape room.
Quan:
27/06/2024

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Estem a tocar la fi del curs escolar, l'entrada de l'estiu i l'arribada de les merescudes vacances! És ben sabut que de vegades aquesta època pot anar acompanyada d'alguns canvis i ajustaments que s'han de transitar.
El 15 de maig es celebra el Dia Internacional de les Famílies. L’origen de la celebració d’aquest dia es remunta al 1993, quan l’Assemblea General de les Nacions Unides ho va proclamar per crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies en l’educació dels fills/es i poder reflexionar sobre la importància del benestar familiar.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte