Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

Aquest grup de debat es troba cada últim dimecres de mes i es debat una temàtica diferent en cada sessió. És un grup obert.
Quan:
28/02/2018
Espai mensual en el que compartir l'experiència de l'adopció quan arriba l'adolescència. Els nostres joves s'enfronten a noves etapes en les que la seva diversitat els pot genera
Quan:
27/02/2018

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Hem començat sense fer massa soroll ni amb presses però tampoc sense pausa, anem rodant i continuem amb les activitats dins i fora del Centre per Famílies amb Adolescents. Hem començat sense fer massa soroll ni amb presses però tampoc sense pausa, anem rodant i continuem amb les activitats dins i fora del Centre per Famílies amb Adolescents. Hem començat sense fer massa soroll ni amb presses però tampoc sense pausa, anem rodant i continuem amb les activitats dins i fora del Centre per Famílies amb Adolescents.
Ha estat una grata formació, molt enriquidora per poder aturar-nos, frenar el dia a dia frenètic en el que vivim i donar lloc a la reflexió sobre quin ús fem del temps

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte