Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

La xerrada està dividida en tres blocs: La adolescència, les drogues i les funcions de la família. Amb aquest recorregut s'aprendrà com són i per què són així els adolescents
Quan:
04/12/2019
Reflexionarem sobre l'educació sexual que oferim a casa des de la infància, i coneixerem el rol de les famílies en vers el desenvolupament psicosexual dels fills i filles, durant l'adolescència.
Quan:
13/11/2019

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Serà important poder transmetre que barallar-se no vol dir deixar d'estimar-se i viceversa; reflexionar sobre quines estratègies
Som inquietes, tenim curiositat i moltes ganes de continuar aprenent i creixent com a professionals treballant des de la prevenció, l'acompanyament emocional de joves i famílies, durant l'etapa de l'adolescència.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte