Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

Abordarem el tema de les drogues emmarcat dins d'una perspectiva global d'educació: transmissió de valors, normes i principis, però també, actituds d'autoconfiança
Quan:
29/05/2019
El son és un funció bàsica pel ser humà, no és un luxe i no pot ser substituïda. A l'adolescència té una especial importància ja que mentre dormim es produeix
Quan:
22/05/2019

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Aquest primer trimestre de l'any 2019 ha estat ple d'activitats per a les famílies amb fills i filles adolescents i també per als i les professionals que treballen amb joves; hem tingut propostes i formats de formació per a tots els gustos!
"Què m'emporto del curs? Més presa de consciència, més ganes de revisar-me i transformar-me. Calma, acceptació...i moviment emotiu. Gràcies!"

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte