Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

A la mostra, hi trobareu el resultat de tres dies intensos de treball, unint la fotografia amb la reflexió sobre les emocions
Quan:
18/10/2017 a 31/12/2017
Aquest grup de debat es troba cada últim dimecres de mes i es debat una temàtica diferent en cada sessió. És un grup obert.
Quan:
25/10/2017 a 29/11/2017

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Des d'avui, el Centre per a Famílies amb Adolescents, té el plaer d'acollir l'exposició "Click". A la mostra, hi trobareu el resultat de tres dies intensos de treball, unint la fotografia amb la reflexió sobre les emocions.
A l'adolescència arriben novetats i canvis (físics, hormonals, psicològics, socials), que necessiten gestionar-se d'una altra manera. Amb aquest cicle ens acostarem a les noves realitats, pròpies i dels nostres fills/es, i compartirem com regular-les en família. ​

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte