Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

Us esperem per trobar pistes sobre la desaparició de la Janet, una adolescent que viu a Barcelona de la qual no en sabem res des de fa un dia.
Quan:
17/07/2018
En aquest taller experimentarem amb propostes lúdiques i divertides, on gaudirem deixant-nos anar de manera genuïna i respectuosa.
Quan:
12/07/2018

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats d'estiu gratuïtes per als adolescents de la ciutat de Barcelona que tenen entre 12 i 20 anys.
Respecte les raons principals per les quals les famílies van ser ateses, ressalta en un 60% dels casos les dificultats per posar límits als fills, seguit de les dificultats en les relacions familiars (34%)

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte