Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

De forma dinàmica i vivencial compartirem què ens genera abordar un conflicte i com ens posicionem a l'hora de resoldre'l en l'entorn familiar.
Quan:
11/12/2018 a 18/12/2018
Grup de debat obert per a famílies amb fills i filles adolescents. Cada mes es debat una temàtica diferent.
Quan:
19/12/2018

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

Engeguem aquest primer trimestre amb diverses activitats que esperem que siguin del vostre interès, com sempre comptem amb la vostra participació als espais formatius ja siguin en format xerrada, debat, taller o cicle.
A les acaballes del mes de Juliol, podem fer un repàs de les activitats que hem ofert fins el moment. Aquest mes hem acollit la formació per a professionals, un parell d’activitats per les famílies i una xerrada dirigida a famílies o “responsables legals de joves”.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte