Bloc del Centre per a Famílies amb Adolescents

A les acaballes del mes de Juliol, podem fer un repàs de les activitats que hem ofert fins el moment. Aquest mes hem acollit la formació per a professionals, un parell d’activitats per les famílies i una xerrada dirigida a famílies o “responsables legals de joves”.
Segona part oberta a tothom del taller que es va fer a finals de maig. Alts nivells de tristesa i de por són dos dels problemes més freqüents en la nostra societat, especialment entre els joves.
Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats d'estiu gratuïtes per als adolescents de la ciutat de Barcelona que tenen entre 12 i 20 anys.
Respecte les raons principals per les quals les famílies van ser ateses, ressalta en un 60% dels casos les dificultats per posar límits als fills, seguit de les dificultats en les relacions familiars (34%)
Hem començat sense fer massa soroll ni amb presses però tampoc sense pausa, anem rodant i continuem amb les activitats dins i fora del Centre per Famílies amb Adolescents. Hem començat sense fer massa soroll ni amb presses però tampoc sense pausa, anem rodant i continuem amb les activitats dins i fora del Centre per Famílies amb Adolescents. Hem començat sense fer massa soroll ni amb presses però tampoc sense pausa, anem rodant i continuem amb les activitats dins i fora del Centre per Famílies amb Adolescents.
Ha estat una grata formació, molt enriquidora per poder aturar-nos, frenar el dia a dia frenètic en el que vivim i donar lloc a la reflexió sobre quin ús fem del temps
Des d'avui, el Centre per a Famílies amb Adolescents, té el plaer d'acollir l'exposició "Click". A la mostra, hi trobareu el resultat de tres dies intensos de treball, unint la fotografia amb la reflexió sobre les emocions.
A l'adolescència arriben novetats i canvis (físics, hormonals, psicològics, socials), que necessiten gestionar-se d'una altra manera. Amb aquest cicle ens acostarem a les noves realitats, pròpies i dels nostres fills/es, i compartirem com regular-les en família. ​
Aquí teniu un recull de les xerrades i tallers que hem preparat pels mesos d'octubre i novembre.
Us presentem les activitats que tenim preparades per aquest mes de setembre. Esperem que us agradin!