Sensibilització del Centre per a Famílies amb Adolescents

La sensibilització va orientada a posar de manifest que, arribada l’adolescència dels fills i filles, cal seguir repensant la manera d’exercir la funció parental, cal seguir aprenent i cal seguir emergint i gestionant les emocions que el nou moment vital genera tant en els propis adolescents com als pares i mares. El Centre per a Famílies desenvolupa activitats formatives que tenen per objectiu sensibilitzar als diferents agents (famílies amb adolescents; professionals; nois i noies adolescents) sobre la importància d'aquests aspectes.

Recentment, hem realitzat diverses activitats de sensibilització que amb el títol "Mesura les distàncies", s’han fixat com a objectiu de l’acció conscienciar als pares i mares de la importància de redefinir les distàncies amb els seus fills/es arribada l’adolescència i respectar els espais íntims dels adolescents.

S’han dut a terme dues sessions de treball amb els adults al Centre per a Famílies amb Adolescents i dues més amb els nois i noies de l'Aquí T'Escoltem de Les Corts i del grup de joves de La Sedeta, per tal de conèixer les seves opinions i vivències al voltant d’aquest tema i poder reflexionar conjuntament.