Bloc del Centre per a Famílies amb Adolescents

Tant nosaltres, com a mares i pares, com els/les nostres fills/es necessitem un temps per adaptar-nos a la nova situació, a les noves rutines i horaris. Cal tenir en compte que potser no coincideixen
Després de tot aquest temps de confinament i desconfinament ara, després de tota la muntanya russa d'emocions que això pot haver suposat, us convidem a un espai on experimentar la gimnàstica emocional.
El dol és un procés emocional que afecta les persones que han viscut qualsevol tipus de pèrdua. No només la pèrdua d'un ésser estimat, sinó també la pèrdua d'una relació, d'un treball, d'una quotidianitat, d’una idea preconcebuda.
Us proposem una sèrie de recomanacions per gestionar millor la convivència amb fills i filles adolescents en la situació d’excepcionalitat.
Mesures adoptades per l'Ajuntament de Barcelona davant la #Covid19
El centre romandrà tancat el dia 27 de desembre
Serà important poder transmetre que barallar-se no vol dir deixar d'estimar-se i viceversa; reflexionar sobre quines estratègies
Som inquietes, tenim curiositat i moltes ganes de continuar aprenent i creixent com a professionals treballant des de la prevenció, l'acompanyament emocional de joves i famílies, durant l'etapa de l'adolescència.
Aquest primer trimestre de l'any 2019 ha estat ple d'activitats per a les famílies amb fills i filles adolescents i també per als i les professionals que treballen amb joves; hem tingut propostes i formats de formació per a tots els gustos!
"Què m'emporto del curs? Més presa de consciència, més ganes de revisar-me i transformar-me. Calma, acceptació...i moviment emotiu. Gràcies!"