Bloc del Centre per a Famílies amb Adolescents

Des del Centre per a Famílies amb Adolescents considerem fonamental educar a les nostres joves des dels valors de la pau i la no-violència, sent nosaltres, mares, pares i tutores
La soledat no desitjada és un fenomen global que afecta les societats actuals que es pot viure durant qualsevol moment de la vida
Iniciem any llençant noves propostes formatives per aquest trimestre, tot fent balanç de l’anterior i sentint-nos agraïdes per totes les famílies que han confiat en nosaltres i que han participat en les propostes fetes.
Des del Centre per a Famílies, volem aprofitar aquest espai per donar veu, en aquest cas veu poètica, a dones que posen nom a les violències masclistes.
Ja hem començat un nou curs i des del Centre per a Famílies us volem animar a iniciar-lo carregats d'energia i en bona companyia.
El 18 d’octubre és el dia de les escriptores, i des del Centre per a Famílies us volem recomanar una lectura d’una dona escriptora que explora la idea de la reparació del vincle maternofilial.
Aquest és un article diferent, avui no us donarem cap eina per gestionar la parentalitat, ni cap tip per “sobreviure” a les experiències familiars, ni reflexionarem entorn cap tema relacionat amb l’adolescència....
Tot i veure suspeses les seves activitats grupals, recordeu que el SAIF segueix oferint-vos programació virtual i que us atén individualment en format presencial.
Molts interrogants van sorgint, i no és tan simple donar-li resposta, perquè de fet, no hi ha res completament clar i segur. És just el repte de l’any: aprendre a navegar en la incertesa.
Des del Servei per a Adolescents i Famílies, amb la voluntat d’acompanyar-vos un any més i adaptant-nos al moment segons les circumstàncies, hem volgut respondre a les vostres