Bloc del Centre per a Famílies amb Adolescents

Des del Centre per Famílies amb adolescents volem celebrar el dia del 8M visibilitzant la importància de l'autocura per aquelles persones (majoritàriament dones) que dediquen temps i energia a les tasques reproductives (cura d'infants, persones grans, neteja de la llar, càrrega mental,etc.). Des del servei creiem fermament en la necessitat de cuidar-se a una mateixa per poder cuidar, i és per això que programem activitats i tallers perquè les persones que acudeixen puguin tenir espai propi per elles i també espais compartits amb altres persones, que es reconeguin mútuament en mirar-se. Un espai que sigui enriquidor ,per la seva ment i el seu cos, un espai que permeti desconnectar del soroll del multitasking diari, amb el repte d'aconseguir-ho sense sentir culpa.
SEER al SAIF
25N
Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència contra les Dones
Des del Centre per a Famílies amb Adolescents considerem fonamental educar a les nostres joves des dels valors de la pau i la no-violència, sent nosaltres, mares, pares i tutores
La soledat no desitjada és un fenomen global que afecta les societats actuals que es pot viure durant qualsevol moment de la vida
Iniciem any llençant noves propostes formatives per aquest trimestre, tot fent balanç de l’anterior i sentint-nos agraïdes per totes les famílies que han confiat en nosaltres i que han participat en les propostes fetes.
Des del Centre per a Famílies, volem aprofitar aquest espai per donar veu, en aquest cas veu poètica, a dones que posen nom a les violències masclistes.
Ja hem començat un nou curs i des del Centre per a Famílies us volem animar a iniciar-lo carregats d'energia i en bona companyia.
El 18 d’octubre és el dia de les escriptores, i des del Centre per a Famílies us volem recomanar una lectura d’una dona escriptora que explora la idea de la reparació del vincle maternofilial.
Aquest és un article diferent, avui no us donarem cap eina per gestionar la parentalitat, ni cap tip per “sobreviure” a les experiències familiars, ni reflexionarem entorn cap tema relacionat amb l’adolescència....