Activitats del Centre per a Famílies amb Adolescents

A càrrec de Rosa Medina. Des de fa més de 30 anys integra l'ús de la veu, el so i el cant lliure en la seva pràctica professional de psicoteràpia així com en el camp del creixement personal i de l'autoajuda.
Quan:
13/09/2023
ACTIVITAT QUINZENAL. El FAR és un espai de trobada on les famílies són les protagonistes. És un espai on poder compartir i reflexionar sobre les seves vivències com a mares i pares d'adolescents.
Quan:
26/09/2023
ACTIVITAT QUINZENAL. Amb aquesta nova proposta d'Esmorzars per compartir es vol oferir un espai informal i amable on les referents familiars puguin compartir amb altres ma/pares. Un espai on reflexionar sobre la vivència com a ma/pares d'adolescents.
Quan:
04/10/2023
ACTIVITAT MENSUAL. El rol del pare a la criança es va transformant amb el temps, segons els contextos i estructures socials operants. Si això està passant és perquè aquest rol és una construcció social, viva i dinàmica, en constant construcció.
Quan:
18/10/2023 a 13/12/2023
A càrrec de Dani Muxi. Els i les adolescents que ens envolten, de vegades xerren pels descosits, i de vegades es tanquen en un hermetisme que ens desespera. Volem que ens escoltin, volem que ens parlin.
Quan:
16/11/2023
A càrrec de Helen Adamson. Pateixes de vegades culpa o vergonya en relació amb com has interactuat amb el teu fill o filla? La culpa i la vergonya ens assenyalen necessitats o valors importants per nosaltres que una acció nostra ha deixat poc atesos.
Quan:
23/11/2023
ACTIVITAT PUNTUAL. De què parlem quan parlem de sexo-afectivitat i d’educació sexo-afectiva? Es pot parlar d’una sexualitat en singular? Sexe i Sexualitat són el mateix? Quina és la vivència d’aquest aspecte de la vida a l’adolescència?
Quan:
28/11/2023
ACTIVITAT PUNTUAL. Els conflictes són inevitables i sempre seran presents, però amb una intervenció adequada de la nostra part, poden ajudar-los a desenvolupar habilitats socials i emocionals.
Quan:
29/11/2023
"Acompanyem-nos" és un espai per a explorar el canvi d'etapa des d'una perspectiva conscient i empàtica, que permeti a les famílies apropar-se a la comprensió dels seus fills i filles adolescents, promovent així la construcció amb ells/es.
Quan:
14/12/2023