Notícies de l'Any Internacional de la Família (2014)

L’acte de cloenda que va tenir lloc el passat 4 de març i va ser presidit per l'Alcalde Xavier Trias i per la Regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni.

Si sou una família barcelonina, trobareu interessant la nova oferta de l’Ajuntament sota el nom de “Barcelovers” que inclou entrades gratuïtes i descomptes per equipaments culturals i d’oci.

En aquesta secció es poden trobar totes les propostes que ofereix la ciutat, nosaltres volen fer èmfasi en aquelles que permeten gaudir de la ciutat en família.

El pròxim 4 de març tindrà lloc l’acte de cloenda que posarà punt final a un seguit d’activitats desenvolupades en el marc de la commemoració de l’Any Internacional de la Família.

La International Federation for Family Development reconeix el programa “Barcelona és família” que emmarca les activitats per a celebrar el XXè aniversari de l’Any Internacional de la Família.

El Gremi de Restauració de Barcelona engegarà una campanya per donar a conèixer els restaurants adherits que tenen una oferta específica per famílies amb infants.

Aquest estudi evidencia la capacitat de suport intrafamiliar des del principi de la crisi per concloure que es constaten símptomes d’esgotament i el seu vincle amb els riscos d’exclusió social.

Nexe Fundació, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha publicat un manual pels avis i les àvies d’infants amb discapacitat per tal d’orientar-los en aquesta experiència.

El Joc de Cartes de les Famílies de Barcelona està pensat per potenciar el diàleg i la reflexió vers la família, la diversitat i els valors, alhora que grans i petits es diverteixen jugant

Oberta la convocatòria del Premi Maria Aurèlia Capmany per a impulsar iniciatives que contribueixin a avançar cap a la igualtat salarial entre homes i dones a la ciutat de Barcelona.

Una nova revista bimestral i gratuïta per a famílies amb infants de 0 a 10 anys que vulguin gaudir d’un temps en família amb la cultura a la ciutat de Barcelona.

El programa Temps i Qualitat de Vida ha editat un nou dossier dedicat al temps de la gent gran de la ciutat.

Pàgines