“Barcelovers”, per conèixer Barcelona en família

Els Barcelovers rebran propostes personalitzades sobre l’agenda de Barcelona i informació de proximitat. L’Ajuntament de Barcelona els hi ofereix entrada gratuïta al Park Güell i al Castell de Montjuïc i importants descomptes per accedir a equipaments culturals com el Museu de Ciències Naturals, el Museu Frederic Marés, el Museu de la Música, el Zoo...

Per ser un “Barcelover” cal enregistrar-se. Fins al dia 30 de març hi ha una sèrie de punts de registre mòbils i fixos per tota la ciutat que trobaràs indicats a la web. Després del 30 de març, caldrà enregistrar-se  a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia al 010.

Per donar d’alta un menor de 14 anys cal portar el llibre de família o el certificat de naixement. No és necessari que el menor estigui present en el moment de donar-lo d’alta.

La novetat del procés és que els “Barcelovers” no tindran un carnet sinó que podran accedir als espais mitjançant l’escanejat de la seva empremta digital. Tots els espais on es possible entrar gratuïtament o amb descomptes, disposen d’escàners digitals en els accessos.