La regidora Irma Rognoni recull el premi IFFD 2015

La International Federation for Family Development (IFFD) ha premiat la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona pel seu "Pla municipal de Família de la Ciutat de Barcelona 2013-2016", i especialment pel programa "Barcelona és família", desenvolupat per a celebrar el vintè aniversari de l'Any Internacional de la Família.

La cerimònia de la concessió dels Award IFFD 2015 va tenir lloc a la seu de l’Assemblea General de les Nacions Unides de Nueva York en el marc de la 53 edició de la seva Comissió pel Desenvolupament Social.

El programa “Barcelona és Família” ha estat una celebració i una reflexió al voltant de vuit valors (Diàleg, Cooperació, Educació, Coresponsabilitat, Aprenentatge, Confiança, Cura i Solidaritat) que les famílies de la ciutat han compartit en trobades, diàlegs i moltes activitats. Juntament amb els valors, Barcelona és família ha abordat les tres temàtiques centrals que les Nacions Unides han proposat treballar: la conciliació de la vida laboral, personal i familiar; l’economia i les famílies; així com les relacions intergeneracionals. La cloenda del programa “Barcelona és família” tindrà lloc el proper dia 4 de març al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, a les 18:30 de la tarda.
 

La regidora Irma Rognoni a la seu de l’Assemblea General de les Nacions Unides de Nueva York