Acte de cloenda de l'Any de la Família

L’acte de cloenda del XXè Aniversari de l’Any de la Família “Barcelona és família” tindrà lloc el 4 de març a dos quarts de 7 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Hi participaran representats de diferents col·lectius com els ambaixadors de l’Any, els Castellers de Barcelona, l’Orquestra Voces, els protagonistes dels vídeos  i les famílies de la ciutat que han participat en les diverses activitats. En el decurs de l’acte la investigadora i escriptora Catherine L’Ecuyer parlarà sobre “El gran repte” per a explicar com els infants poden fer seus els valors de la família.

Pels infants assistents s’habilitarà un espai de joc al Saló de Cròniques amb activitats al voltan del Joc de cartes de les Famílies de Barcelona, alhora que es podrà veure una exposició del procés participatiu de creació d’aquest joc.

La cloenda serà el moment de connectar les experiències i reflexions al voltant dels valors que les famílies celebren i comparteixen, conjuntament amb les pròpies vivències dels col·lectius, entitats, famílies i persones  que han participat en les activitats dutes a terme durant l’Any de la Família.

Atenent a l'aforament de l'espai cal confirmació d'assistència, ho podeu fer al correu electrònic familia2014@bcn.cat