Esteu aquí

Torna

L'OND participa en una sessió amb alumnat de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Publicat dt., 10/03/2020 - 14:33

Formació. Informació sobre com actuar davant situacions de discriminació per raons de gènere i assetjament sexual a l'àmbit laboral.

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el passat 5 de març l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona va organitzar un acte en què hi van participar els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD), l’entitat La Xixa Teatre i l’Oficina per la No-Discriminació (OND).

L’objectiu de l’activitat, que enguany es realitza per segon cop, és la conscienciació de l’alumnat en la importancia de prevenir l’assetjament sexual i laboral. Des de l’OND es va oferir informació sobre com actuar davant situacions concretes de discriminació per raons de gènere i assetjament sexual en l’àmbit laboral, mentre que des dels PIAD es va presentar el dispositiu municipal d’atenció a les dones.

Una sessió de teatre fòrum a càrrec de La Xixa Teatre va completar la sessió, plantejant situacions de discriminació i assetjament a la feina, i servint-se de la col·laboració de l’alumnat per a la resolució d’aquestes situacions.

Des de l’Escola d’Hoteleria i Turisme es va fer un balanç molt positiu de la sessió, atesa la bona acceptació que l’activitat va tenir entre l’alumnat i el professorat del centre.

Comparteix aquest contingut