Esteu aquí

Torna

Sessió sobre assetjament sexual o per raó de gènere en l’àmbit laboral

Publicat dj., 31/03/2022 - 10:57

Sessió formativa a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona

El passat 25 de març, en el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora, es va organitzar una sessió formativa a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB) dirigida a alumnat de cicles formatius de grau mitjà i superior (CFGM i CFGS), programes de formació i inserció (PFI) i itineraris formatius específics (IFE).

L’acte va comptar amb la participació de Mireia Montesinos, advocada laboralista, membre de l’Associació Catalana de Defensa dels Drets Humans (ACDDH) i col·laboradora de l’Oficina per la No Discriminació (OND), amb qui es va debatre sobre assetjament sexual o per raó de gènere en l’àmbit laboral. També hi va participar la companyia La Xixa Teatre, que va escenificar situacions laborals associades a discriminacions i assetjament, en les quals l’alumnat va intervenir actuant-hi o aportant la seva opinió en els petits debats generats a partir de l’escenificació.

L’organització de l’acte va ser possible gràcies a la col·laboració de la tutoria tècnica de Coeducació de l’EHTB, la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i l’OND.

Comparteix aquest contingut