Horts Urbans

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Des de l’any 1997, a Barcelona és possible accedir a un hortet durant cinc anys. L’Ajuntament posa a disposició dels barcelonins i barcelonines de més de 65 anys més de dues-centes parcel·les d’hort distribuïdes per tota la ciutat. Si esteu en forma per treballar la terra i teniu ganes d’omplir el rebost amb coses que heu plantat vosaltres mateixos, seguint un model d’agricultura biològica, ara teniu l’oportunitat de fer-ho.

Les parcel·les fan de 25 a 40 m2, i s’hi conreen hortalisses, verdures, plantes aromàtiques i flor de temporada. Els usuaris hi fan créixer tomàquets, mongetes tendres, patates, carabassons, bledes, llegums, cols, albergínies, alls, cebes, carxofes, enciam...

El programa s’adreça majoritàriament a persones més grans de 65 anys empadronades al districte on hi ha l’hort. Cal estar capacitat físicament per al treball agrícola, i no conviure, en el moment de fer la sol·licitud, amb una persona que ja sigui adjudicatària d’una parcel·la.

Els horts s’adjudiquen per sorteig entre totes les persones inscrites.

Trobareu tota la informació sobre els tràmits i requisits necessaris al web d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

Enllaços relacionats: