Propostes Culturals +65

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

 

Activitats culturals i d’oci per als qui heu superat el llindar dels 65 i teniu inquietuds i ganes de construir lligams positius en nous àmbits i entorns.

Grups: 

Tots els programes culturals +65

A continuació trobareu la informació de cada una de les propostes culturals en les que podeu participar :

ELS MUSEUS T’ESPEREN

Cicle de visites guiades adreçades a persones grans per donar a conèixer, apropar i viure els museus de Barcelona i rodalies, tot descobrint espais i aspectes singulars del seu patrimoni cultural.
Totes les visites i activitats comparteixen un tret característic: són molt participatives i promouen la conversa entre les persones participants.

Més informació i com participar-hi

DIBUIXA EN GRAN

Concurs de dibuix que vol promoure i fomentar la creativitat cultural de les persones grans de la ciutat de Barcelona. Els dibuixos guanyadors formaran part del calendari anual del Departament de Promoció de les Persones Grans.

CINEGRAN

Projecció d’una selecció de pel·lícules de qualitat amb un debat posterior als casals i espais municipals de les persones grans de la ciutat de Barcelona.

CANTA GRAN!

Concert de cant coral de la gent gran que organitza cada any l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Servei Educatiu de l’Auditori. Aquesta iniciativa promou l’envelliment actiu, fomentant la participació de les persones grans en un projecte musical de qualitat.

Tota la informació del Canta Gran!

LA GRAN PANTALLA

És el Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona. Vol aportar una nova mirada sobre l’envelliment, combatre l’edatisme i altres estereotips vers les persones grans, potenciant un cinema que transforma els imaginaris.

Tota la informació del Festival de Cinema de les Persones Grans

EL MUSEU MÉS GRAN

Una manera participativa d‘apropar-se als museus i al patrimoni cultural per mitjà d’una proposta creativa a través de la fotografia.

TALLERS DIVULGATIUS DE LES SIGLES LGTBIQ+

Xerrada amb l’activista social Brigitta Lamoure on explica el significat de cada sigla que forma el moviment LGTBIQ+, d’una manera lúdica i entenedora.

SORTIDES GUIADES PER A LES PERSONES GRANS

Projecte que promou el coneixement de la història social de la ciutat, fomenta l’intercanvi i la reflexió entre les persones grans participants tot fent una activitat física saludable. El recorregut està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

LA DANSA S’APROPA

Activitat en què un ballarí proposa a les persones residents diferents moviments de ball acompanyats de música. S’imparteix en col•laboració amb el Mercat de les Flors. (Cicle d'activitats a les residències municipals)

EL MUSEU VA DE VISITA

Activitat en què un educador extern exposa diferents materials del museu al grup de residents amb l’objectiu de facilitar l’expressió emocional i promoure la connexió amb l’art. (Cicle d'activitats a les residències municipals)