Finalitzen les primeres obres d’urbanització del nou barri de La Marina del Prat Vermell, a Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

Finalitzen les primeres obres d’urbanització del nou barri de La Marina del Prat Vermell, a Sants-Montjuïc

25/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’empresa municipal Barcelona Gestió Urbanística, ha finalitzat les obres d’urbanització dels vials que envolten i travessen el triangle format pels carrers Ulldecona, Motors i el passeig de la Zona Franca. Es tracta de l’anomenat ‘sector 10’ i amb aquesta actuació, es dóna el tret de sortida a la creació d’una de les noves centralitats de la ciutat, un nou barri en el qual conviuran habitatges, serveis i indústria, i que gràcies a la situació estratègica tindrà molts atractius per anar-hi a viure i a treballar. Amb aquesta urbanització, doncs, s’ha dotat de serveis (clavegueram, enllumenat, aigua, gas, telecomunicacions…) la zona en la qual hi ha edificacions previstes i han quedat pavimentats els accessos i els vials.

En total s’ha actuat sobre una superfície de 31.181 m2, dels quals prop de 6.000 m2 són zona verda. Pel que fa la jardineria, s’hi ha plantat un total de 380 arbres. En el cas de l’enllumenat, s’hi han instal•lat 139 punts de llum, del tipus ‘led’, amb la finalitat de potenciar l’eficiència energètica.

Aquestes obres són el primer pas per fer realitat el futur barri.

Decarregar nota en format PDF





Paraules clau

marina del prat vermell/