Grec Festival de Barcelona 2014. Avançament del programa : Servei de Premsa

Grec Festival de Barcelona 2014. Avançament del programa

25/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La 38a edició del Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol de 2014 amb una programació de teatre, dansa, música i circ. També inclourà un extens programa d’activitats paral·leles adreçades tant a professionals com a públic general.

L’espectacle M.U.R.S. de la Fura dels Baus obrirà el festival amb una funció gratuïta que tindrà lloc el 30 de juny al Castell de Montjuïc (aforament limitat, reserva prèvia). M.U.R.S. és un espectacle-instal·lació on el públic podrà interactuar lliurement i que forma part del programa d’actes del Tricentenari BCN. Es podrà veure de l’1 al 5 de juliol.

L’espectacle inaugural tindrà lloc l’1 de juliol al Teatre Grec amb Wonderland, una producció de dansa contemporània de la companyia novaiorquesa Gallim Dance, amb direcció i coreografia d’Andrea Miller.

dossier

Després de l’experiència de l’any passat, el MiniGrec continuarà sent el programa infantil del Grec. Començant amb la festa d’obertura als Jardins del Teatre Grec, els espectacles del MiniGrec es podran veure al Teatre Lliure, al Mercat de les flors, a l’Almeria Teatre i a La Puntual.

Enguany es canvia i es completa el model de programació musical del Grec per fer possible una oferta més variada de formats i estils. És per això que el festival incorporarà dos espais nous, el BARTS i el Jamboree que, juntament amb el Teatre Grec, acolliran la programació musical.





Paraules clau

GREC 2014/